29 دسامبر

این ماهی اماده دارای گوشت لذیذی بوده و پولک های بدن آن بسیار ظریف هستند، که در زمان صید با اولین تماس دست کنده می شود،بهترین روش پخت ماهی شیر کباب و سوخاری است اما می توان به صورت ماهی شکم پر ، قلیه ماهی و … از آن استفاده کرد. این ماهي اماده پخت یکی از ماهیان پرطرفدار جنوب است که بسیار با ارزش بوده و صید تجاری و ورزشی دارد،دارای حاوی آهن بالایی است و باعث تنظیم گردش خون، تقویت سیستم ایمنی بدن در مقابل ویروس ها و میکروب ها می شود،این ماهی اماده حاوی ویتامین B است و با مصرف آن سلول های سیستم عصبی تقویت شده و علاوه بر این، سبب جوانسازی پوست می شود. در زنان باردار و شیرده هم مصرف ماهی شیر توصیه می شود زیرا تاثیرات مثبتی بر جنین و رشد ذهنی و جسمی او دارد. بهتر است، این ماهی سه بار در هفته مصرف شود. ماهی شیر حاوی ید است و مصرف ید هم نقش زیادی در متابولیسم داشته و در صورت کمبود ید در بدن بیماری هایی مانند چاقی و سایر اختلالات ایجاد می شود.

دیدگاه بگذارید