10 دسامبر

ماهی حلوا گوشتی است و تیغ ندارد، این ماهی اماده پخت برای سرخ کردن مناسب می باشد و اگر ماهی حلوائی خریداری کردید که وزن آن بیشتر از یک کیلوگرم بود بهتر است پوست آن را بگیرید تا هنگام سرخ کردن لذیذتر شود،برای سرخ کردن ماهی حلوا را از قسمت کمر برش دهید همچنین ماهی حلوا برای قلیه ماهی هم بسیار مناسب می باشد ولی برش آن را باید به این طریق انجام داد که ماهی را از زیر شکم شکاف داده و داخل شکم آن را تخلیه کرد و ماهی را بصورت رولتی برش داده تا در هنگام پخت قلیه ماهی ،گوشت ماهی از هم وا نرود.ماهی حلوا برای “شکم پر” و” ته چین ماهی “نیز مناسب است.

دیدگاه بگذارید